Katalog

Aktif Filtreler :
Kartuş
Durum
Coil Seçimi
Pod Kartuş

Pod Mod elektronik sigaralar, alışılagelmiş elektronik sigara çeşitlerine kıyasla gelişmiş bir teknoloji ile çalışır ve tankları yerine kartuş ismi verilen bir yapıda karşımıza çıkmaktadır. Düşük enerji ve optimum verimliliği sağlamak için tasarlanan bu teknoloji, elektronik sigaraların güvenliğini de maksimum seviyeye çıkarır. Cihazın coil ve l...

Pod Mod elektronik sigaralar, alışılagelmiş elektronik sigara çeşitlerine kıyasla gelişmiş bir teknoloji ile çalışır ve tankları yerine kartuş ismi verilen bir yapıda karşımıza çıkmaktadır. Düşük enerji ve optimum verimliliği sağlamak için tasarlanan bu teknoloji, elektronik sigaraların güvenliğini de maksimum seviyeye çıkarır. Cihazın coil ve likit haznesinin tek bir bileşen biçiminde sunulduğu bu yapı, pod mod teknolojisi ile kullanılmaya başlanan salt likit ile çalışır. Salt likitler nikotinin daha az ısı ile buharlaşmasını sağlayan sistemlerdir E-likit ürünleri ile herhangi bir farkı bulunmamasına karşın, salt likitler geleneksel elektronik sigaralar için uygun değildir. Pod mod e-sigara kullanıcıları, pod teknolojisi sayesine pod kartuşların yüksek verimliliğinden faydalanarak, daha az enerji harcar ve bu sayede cihazlar daha uzun süre kullanılabilir.

Elektronik Sigara Nasıl Kullanılır?

Elektronik sigara kullanımı aslında son derece basittir. Ancak ilk defa kullanıyorsanız zorlanmanız gayet normaldir. Elektronik sigarayı kullanabilmek için öncellikle hangi parçalardan ve hangi parçanın ne işe yaradığını bilmeniz bilinçli bir kullanım için gayet yardımcı olacaktır.

Elektronik sigara likit haznesi, şarj alanı ve aynı zamanda buharlaştırma odası verilen genel üç alandan oluşur. Bu alanların görev ve işlevlerini birbirinden farklıdır. İşte bu farklılık onun etkin bir şekilde çalışmasını sağlar. Mesela buharlaştırma odası adı verilen bölge elektronik sigara içerisine konan salt likit veya likit türleri ile elektronik sigara ısıtıcısı olan bobinlerin birleştiği yerler olarak tasarlanmıştır. Böylece nefesimiz yoluyla akciğerlere ve dışarı çıkan duman için uygun bir yol ve zemin hazırlanmış olur.

Elektronik Sigaranın Çalışma Mantığı

Elektronik sigaranın çalışma mantığı aslında son derece basittir. Ancak tam ve net anlatmak adına bunu klasik sigara üzerinden anlatalım. Elinize bir dal klasik sigara aldınız ve klasik sigarayı kullanmak için ilk önce bir ateş kaynağına ihtiyacınız var. Bir kibrit veya çakmak yardımı ile sigaranızı yaktınız ve ilk kıvılcımlar çıkmaya başladı. İşte burada ilk etapta sigara içindeki o tütün yanmalıdır. Tütün tutuşmaya başladığında duman çıkmaya başlar ve bu dumanı içinize çektiğiniz an sigara içerisinde bulunan duman direkt olarak akciğere iletilir.

Bu durumda ateş yardımı ile tutuşan sigara nefes ile işlevini tamamlamış olur. Aynı işlemler aslında elektronik sigara kullanımı içinde geçerlidir. En iyi elektronik sigara dahi aynı düzel ve çalışma mantığı ile çalışır. Elektronik sigarayı kullanmak için ilk önce elektronik sigara içerisine istediğiniz aroma ve özellikte likitler kullanırsınız. Bu likitleri aldıktan sonra elektronik sigara içerisine bu likitleri yerleştirirsiniz. Likit yerine yerleştirildikten sonra önceden sıcaklığı ayarlar ve elektronik sigaranızı çalıştırırsınız.

Elektronik sigara sıcaklık belirlemesi son derece önemlidir. Çünkü bu duruma göre duman yeterli seviyede çıkacak veya çıkmayacaktır. Tabi ki sıcaklığı en düşük derecede tutuyorsanız alacağınız dumanda o derece düşük olacaktır.

Elektronik Sigara Kullanımı

Elektronik sigara çalışmaya başladığında belli bir süre ısıtıcı bibonlar devreye girer çalışır ve aynı zamanda likit buharlaşmaya başlar. Ancak elektronik sigara içerisinde hava olmadığı için buharlaşma tam anlamıyla içeride görünmez. Siz nefesinizle likit dumanını içinize çektiğinizde ısınmış olan likit sayesince hava ile temas edildiğinde dumanlar çıkmaya başlar.

Bu dumanlar likit özellikleriniz ne ise size onu verecektir. Sürpriz ile karşılaşmazsınız.

Elektronik sigara likitini içinize çektiğinizde artık kullanmaya başladınız demektir. Tabi ki her model elektronik sigaranın kendine has çalışma düzeneği olmakla birlikte her birindeki mantık bu anlatılanlardır. Zaten elektronik sigara tamamıyla salt likit veya likit özelliklerini size yansıtmak üzere kurulmuş bir sistemdir.

Elektronik Sigara Bölümleri

Elektronik sigarayı kullanabilmek için bölümlerini zaten söylemiştik. Ancak bunu detaylandırmamıştık. Şimdi elektronik sigara bölümlerini detaylandırarak ilerleyelim. Elektronik sigarada pil, tank ve aynı atomizer bölümleri bulunmaktadır.

Tank: Elektronik sigara kullanıcılarının tamamıyla keyfine ve isteğine göre nikotinli veya nikotinsiz likit tercihine göre aldığı likiti bu tank içerisine yerleştirir. Bu tankı klasik sigara ile kıyaslarsak izmarit görevi üstlenen bir alandır. Burada aynı zamanda ağızlık yani drip tip parçası takılı olduğunu görürsünüz. Böylece elektronik sigara buradaki ağızlık kullanılarak çalıştırılır.

Pil: Elektronik sigaranın içerisinde piller yer ve bu piller aracılığı ile elektronik sigara tam anlamıyla çalışır. Bu piller tanklara bağlıdır ve tankları etkileyecek olan ısıtma sistemi piller sayesinde çalışır.

Atomizer: Bu elektronik sigaranın en önemli kısmıdır. Elektronik sigaranın ısınmasını sağlayan tüm sistemler burada bulunur. Ayrıca bu ısıtma sistemi sayesinde likit buhara döner ve buhar açığa çıkar. Bu bölüm elektronik sigaranın asıl işlevini kazandırmak açısından son derece önemlidir. Bu bölümde oluşabilecek en ufak sorun elektronik sigara keyfinizi tamamıyla bozacaktır. Çünkü zaten çalışmayan bir elektronik sigara ile kalakalırsınız.

En iyi elektronik sigara dahi alsanız alacağını sonuç değişmeyecektir. Bu bölümler bir elektronik sigara için son derece önemli olup dikkatli davranılmalıdır.

Elektronik Sigara Kullanımı Adım Adı

Elektronik sigara bölümleri, nasıl kullanılabileceğinizi ve daha bir şeyi öğrendik. Şimdide adım adım giderek en iyi elektronik sigara nasıl kullanılır ona bakalım. Elektronik sigara kullanım adımları şöyledir:

 

l Elektronik sigara paketini elinize alın ve elektronik sigarayı paketinden çıkartın,

l Elektronik sigara paketinin tüm parçalarını çıkartın,

l Batarya ile atomizer çıkarın ve elinize alıp birleştirin,

l Bazı elektronik sigara modellerinde batarya ve atomizer bitişiktir. Sizde de öyleyse bu adımları geçebilirsiniz.

l Her elektronik sigara modeline göre bu işlemi yapmak değişkenlik gösterebilir. Bazı modellerde coil adı verilen bir iç atomizer olur. Bu durumlarda genellikle ağızlık kısmının içine sağ tarafa doğru çevirip takılabilir.

l Atomizer üzerinde bulunan ağızlığı çıkarın,

l Ağızlığı çıkardıktan sonra likit tankını buradaki cam hazne içerisinde yerleştirin,

l Doldurma işlemi veya takma işlemi tamamıyla bittikten sonra atomizer içerisinde yer alan fitil veya pamuğun sıvıyı tam olarak emmesi için 10 dakika kadar bekleyin.

l Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra artık cihaz üzerinde yer alan çekim butonunu kullanarak elektronik sigarayı aktif edebilirsiniz.

Genel olarak elektronik sigarayı ilk defa kullanan kişiler elektronik sigaranın tuş kilidini açmayı her daim unuturlar. Böyle olunca da elektronik sigara kullanmak istediğinizde bir türlü sonuca gidemezsiniz. Ancak tuş kilidini kontrol ettiğinizde herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Ayrıca birçok elektronik sigara modelinde elektronik sigarayı cebinizde taşırken cihaz açma düğmesi basılı olmaksızın diye bu tuş kilidi kullanılır. Böylece her daim daha güvenli bir kullanım olanağı sağlar. Bu yüzdendir ki kullanmadan hemen önce tuş kilidini açmayı unutmayın.

Elektronik Sigara Fiyatları

En iyi elektronik sigara modelini dahi alsanız elektronik sigara fiyatları sizi zorlamayacaktır. Çünkü genel olarak elektronik sigaralar yukarıda saydığımız düzende devam etmektedir. Elektronik sigara fiyatları son yıllar klasik sigaralara gelen çeşitli zamlar ve ek vergi sayesinde çok daha uyguna gelmeye başlamıştır. Bunu fark eden veya bilen insanlar hem tasarruf sağlamak hemde sigaranın o kötü yönlerinden kurtulmak için elektronik sigara kullanımına başladı.

Ayrıca elektronik sigaralar öyle her yerden alınmaz. Çünkü hem likit hemde elektronik sigarlarının sahtesi yapılmaktadır. Özellik likitlerin sahtesi sizler çok daha fazla etkileyecektir. Yasadışı olan bu likit üretimi tercih sebebininiz olmamalıdır.

Ucuz elektronik sigara fiyatına orijinal ve aynı zamanda en kaliteli ürünleri alacaksınız. Elektronik sigaraya servet ödemektense Podmod elektronik sigara güvenceliyle sizlere sunulan avantajlar, kampanyalar ve en uygun fiyata, kapıda ödeme seçeneğiyle alışverişinizi yapmak ve güvenilir yer arıyorsanız tek yapmanız gereken www.podmarketi.com web sitesine giriş yapmak ve istediğiniz model ve tarzda elektronik sigara, likit çeşitlerini alabilirsiniz.

En İyi ve En Kaliteli Elektronik Sigara Nereden Alınır?

Bu sorunun cevabı için çok düşünmeye gerek yok. Çünkü Podmod güvencesiyle en iyi ve en kaliteli ürünü Podmod web sitesi olan www.podmarketi.com adresinden alabilirsiniz. Ayrıca kapıda ödeme seçeneği ve ücretsiz kargo seçeneği ile siparişleriniz en hızlı ve en güvenilir şekilde adresinizde size teslim edilir.

 

İncele

Pod Kartuş 113 Adet Ürün Var

sayfa başına
Gösterilen 101 - 113 ile 113 arasındaki ürünler
Gösterilen 101 - 113 ile 113 arasındaki ürünler