Salt Likit

Salt Likit

SALT LİKİT (NİKOTİN TUZU)

Elektronik sigara pazarında yeni bir çağ açan salt likitler, nikotinin tuz hali olarak geçerler. Sitemiz üzerinden beğenerek kullanacağınız salt likit çeşitlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Birçok farklı çeşitte aroma seçenekleriyle damak zevkinize göre salt likit seçimi yapabilirsiniz. Nikotinin tuz hali olan ...

Salt Likit

SALT LİKİT (NİKOTİN TUZU)

Elektronik sigara pazarında yeni bir çağ açan salt likitler, nikotinin tuz hali olarak geçerler. Sitemiz üzerinden beğenerek kullanacağınız salt likit çeşitlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Birçok farklı çeşitte aroma seçenekleriyle damak zevkinize göre salt likit seçimi yapabilirsiniz. Nikotinin tuz hali olan bu salt likit ile boğazda hiçbir yanma olmadan zevkle içim yapabilirsiniz. Salt likit 36 ve 50 mg olarak iki farklı yüksek mg nikotin seçeneği ile üretilmektedir. Salt likit sadece pod sistemler ve pod mod elektronik sigaralar ile içilmektedir. Sıradan likit çeşitlerinde olduğu gibi bekleme süresi gerektirmez, tek içim ile nikotin ihtiyacınızı giderir ve gün geçtikçe daha çok tercih edilir hale gelmektedir. Sitemizden bu likit çeşitlerini inceleyerek istediğiniz kriterlere uyan salt likit siparişini verebilirsiniz. Ürünler sipariş ettiğiniz gün kargoya verilmektedir.

Yumuşak bir içim sağlayan salt likit herhangi bir boğaz yakması yapmamaktadır. Birçok aromaya göre nikotin değerleri değişkenlik göstermektedir. Salt likit, yüksek mg nikotinli nikotin tuzu ile üretilen likit çeşitidir. Elektronik sigaralar, normal tütün sigaralarına göre içim çok daha hafiftir ve sağlık açısından da herhangi bir sorun oluşturmamaktadır.

Tütün sigarası sinsice vücudunuza işler ve siz farkında olmadan tahmin bile edemeyeceğiniz zararlar verir. Sizler kısa bir rahatlama için ağır bedeller ödemek durumunda kalabilirsiniz. Kalitesiz bir yaşamı kim tercih eder? Fiziksel aktivitelerde zorlanma, yediklerinden tat almama ve benzeri birçok yaşam kalitenizi düşüren yan etkileri vardır. Oysa ki sizler çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuz. Aradaki farkı tütün sigarasını bıraktığınızda anlayacaksınız. Sağlıklı yaşam için istediğiniz enerjiye tütün sigarasını bıraktıktan sonra sahip olacaksınız. Daha sonra istediklerinizi yapmak için gerekli olan enerjiyi kendinizde bulacaksınız.

Elektronik sigara zararsız bir üründür. Tütün sigarasını bırakmak için dünya üzerindeki kullanıcılar tarafından da onay almış kaliteli cihazları kullanarak sağlıklı yaşama ilk adımı atabilirsiniz. Tütün sigarasının verdiği zararı en çok içenler bilir, fakat bu durumu değiştirecek adımları atacak ne zaman ne de istek bulabilirler. Çünkü vücutlarında bulunan nikotin hislerini de etkilemektedir. Tütün sigarası sadece insan vücuduna değil psikolojisine de oldukça zarar vermekte, enerjinizin ve isteğinizin azalmasına sebep olmaktadır. Oysa ki daha keyifli ve sağlıklı bir yaşam sürebilir ve hayatın tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ilk şey tütün sigarasını azaltmak ve vücudunuzdaki değişime tanık olmaktır. Bu zor bir süreçtir. Alışkanlıkları bırakmak oldukça zordur. Biz de sizlere destek olmak için elektronik sigara ürünleri ile bu süreci kolaylaştırmaktayız.

SALT LİKİT

Salt likit, sigara hissi veren tütünlü nikotin tuzu demektir. Birçok müşterimiz bunu merak etmektedir. Sigara hissi veren bu likitler hem elektronik sigara hem de pod modda oldukça tercih edilmektedir. Birçok ünlü markanın ve büyük çeşitlilikte aromanın bulunduğu bu kategoride size en uygun salt likiti kolaylıkla bulup sipariş edebilirsiniz.

Tüm dünya markası Premium salt likitlere sitemizden rahatça ulaşabilirsiniz. Salt likit, birebir tütün yaprağından elde edilen saf nikotinden yapılan nikotin tuzlarından üretilmektedir. Bu sebepten ötürü diğer sıradan likitlerden fiyat olarak biraz daha pahalıdır. Evyap salt nikotin olarak bilinen merdiven altı üretilmekte ve içeriğinde kimyasal nikotin kullanılan likitler sağlığınıza büyük ölçüde zarar vermektedir. Bu sebeple uzun vadede maddi olarak da büyük zararı olmaktadır. Bu tarz içeriği temiz olmayan ve hayatınızı riske atacak ufak hesaplardan kaçınmanızı öneririz.

Elektronik sigaralarda nikotin bazlı likitler kullanılır ve her nikotinin doygunluk seviyesi farklıdır. Kullanıcılar nikotin seçimlerini deneme-yanılma yöntemi ile mg değerine göre karar vermektedir. Örneğin bir insan günde 1 paket sigara içiyorsa nikotin mg cinsinden 3mg likit değeri önerilirken, 2 paket ve üstünde sigara içen bir insan 6-9 mg likit oranlarında önerilmektedir. Yeni pod sistemler için üretilen ürünlerde ise bu limit 25-35-50 mg olarak yükseltilir.

Baz nikotin uçucu olduğu için daha çok tercih edilmektedir. Salt nikotin tütün yapraklarında bulunan nikotin formudur.  Diğer klasik baz nikotinden farklı olarak doğal tuz şeklinde bulunmakta ve bu sebeple doğal ve saf kabul edilir. Tuz nikotinler baz nikotinlere göre daha kararlıdır. Fakat yapılan son araştırmalar ortaya koymaktadır ki tuz nikotininin yani salt nikotin'in metabolizmaya karışma hızı daha fazladır ve artı olarak daha uzun süre etkisi devam etmektedir. Yani salt likit daha kısa sürede etkisini göstermekte ve bu etki uzun süre nikotin ihtiyacınızı karşılamaya devam etmektedir. Genel olarak salt likit normal nikotine göre daha doyurucudur ve boğaz yakma, acı tat bırakma gibi dezavantajları da bulunmamaktadır.

Salt likitler, tütün sigarasına en yakın boğaz vurumuna sahip olmasıyla popülerdir. Son zamanların en çok seçilen likitler salt likitlerdir. Serbest nikotinlere göre %35 daha az sertliğe ve farklı buharlama sistemine sahiptir. Son teknoloji bu ürünler baz nikotinde 3mg değerine 20mg salt likit yani tuz nikotinine eşittir. Doyuruculuk en üst seviyededir. Salt likit normal cihazlarla kullanılmamaktadır. Pod mod veya pod olarak geçen yeni teknoloji cihazlarla kullanılmaktadır.

YÜKSEK NİKOTİN VE PG YERİNE SALT NİKOTİN

Yoğun miktarda asit içerdiği için salt likit ürünleri PG/nikotin değeri yüksek likitlerden çok daha yoğun yapıdadır. Bu sebepten ötürü artık üretici firmaların büyük çoğunluğu PG ve nikotin kullanmak yerine salt nikotinli likitleri kullanmaktadır. Yapısının daha yoğun olmasının haricinde PG oranının az olması, salt nikotinleri yani nikotin tuzlarını tercih edilir yapmaktadır.

baknız: cuttwood, loaded, nasty, ruthless, halo, nasty amerikan tütünü, saltica lemon, saltica strawberry, juul vape, ice, premium saltica usa mix, saltica premium, american tobacco salt likit, saltica lemon, saltica virginia tobacco, saltica premium tobacco salt likit, dinner lady, saltica usa mix, saltica 30ml salt likit, saltica pod, dinner lady saltica premium, ruthless liquid, saltica 10ml, saltica tobacco salt likit, one hit wonder, one hit wonder usa mix, salt likit 30ml, dinner lady 30ml salt likit, halo, saltica liquid, saltica strawberry, ruthless strawberry, halo premium, one hit wonder

İncele

Salt Likit 194 Adet Ürün Var

sayfa başına
Gösterilen 101 - 194 ile 194 arasındaki ürünler
Gösterilen 101 - 194 ile 194 arasındaki ürünler