Katalog

Aktif Filtreler :
renk secenekleri
Şarj Kablosu
Kullanım Kılavuzu
Dahili Pil
Kartuş
Şarj Kablosu Tipi
Durum
MG (Nikotin Oranı)
Coil
Pod Mod Elektronik Sigara

Elektronik sigara

ELEKTRONİK SİGARA NEDİR?

Elektronik sigara ve pod mod elektronik sigara, geleneksel sigara hissini yeniden hissettirir. Esas olarak bir batarya ve pil sistemi ve elektronik sigara likitinin konulduğu tank adı verilen bir atomizerden oluşur. Atomizer isimli tankların içerisine konulan aromalı ve nikotin içeren sıvılar elektronik...

Elektronik sigara

ELEKTRONİK SİGARA NEDİR?

Elektronik sigara ve pod mod elektronik sigara, geleneksel sigara hissini yeniden hissettirir. Esas olarak bir batarya ve pil sistemi ve elektronik sigara likitinin konulduğu tank adı verilen bir atomizerden oluşur. Atomizer isimli tankların içerisine konulan aromalı ve nikotin içeren sıvılar elektronik sigaradan gelen ısı sayesinde buhar haline dönüştürür.  Atomizer ısı üretmek için ihtiyacı olan enerjiyi elektronik sigara içinde bulunan pillerden uygun bir şekilde sağlamaktadır. Elektronik sigaralar nefes çekme sırasında hava ile karışan ve buhar haline dönüşen aynı zamanda  starter kit de denilen elektronik sigarayı ateşleyen e likit içerisinde nikotin ile geleneksel sigaradakine benzer bir duman üretir.

Elektronik sigara modelleri içerisinde küçük, orta ve büyük çaptaki kullanıcılar için basit ve ulaşılabilir tüm pod mod elektronik sigara modelleri sizin için önerilebilir.

ELEKTRONİK SİGARANIN AVANTAJLARI NELERDİR?

Elektronik sigaralarda ateşleme süreci geleneksel sigaradaki gibi değildir, bu sebeple vücudu alınan zift, katran gibi zararlı ve kanserojen maddeler oluşmaz. Tercihinize göre uygun bir nikotin dozajı ile birlikte damak tadınıza göre aromalandırılmış bir e-likit kullanabilirsiniz.

E sigara bütçeniz için oldukça ekonomiktir: Elektronik sigaralar ile sigara için kullandığınız bütçede en az 10 kat tasarruf edeceksiniz. Kötü kokulu kül tablalarını, ağır çakmakları, rahatsız edici tütün ve sigara kokularını unutun. Elektronik siganın tüm zararlarını unutun. Elektronik sigara ile geleneksel bir sigaradan aldığınız tüm hissi elektronik sigara ve pod kit den da alabilirsiniz.

HANGİ ELEKTRONİK SİGARANIN SEÇİLMESİ GEREKTİĞİNİ NASIL ANLAYACAĞIM?

Elektronik sigaraya geçiş yapılmak istendiğinde, birçok seçenekten hangisinin seçilmesi gerektiği konusu kullanıcıların her zaman aklındadır. Elektronik sigara dünyasında geniş bir ürün yelpazesi bulunur. Bu konuda hangi elektronik sigarayı seçmeniz gerektiği konusunda işinizi kolaylaştıracağız ve elektronik sigaranın faydaları konusunda sizi aydınlatacağız. Bazı elektronik sigara , e sigara, pod kit modellerimizi aşağıda bulabilirsiniz.

joyotech ego aio, elektronik sigara vaporesso renova zero pod, smok nord luxe s, geek vape, vaporesso revenger, smok novo, eletronik sigara vaporesso target, elektronik sigara eleaf istick pico, starter kit vaporesso, kit smok, pod mod smok novo, smok nord pod, smok g priv2,220w kit, pod mod smok alien, justfog minifit pod 22w kit, joyetech ego aio, elektronik sigara pozz x, elektronik sigara rpm 40, elektronik sigara aspire gusto mini, elektronik sigara rpm40, pod mod kit elektronik sigara aio pod, kit aspire, aspire zelos, elektronik sigara smok novo 2, aspire zelos 2.0, vaporesso pod kit armour target mini, e likit pod mod kit smok, elektronik sigara joyetech ego pod kit , pod mod kit 1500mah, vaporesso swag pod kit, elektronik sigara smok nord 2,elektronik sigara vaporesso luxe, elektroniks sigara smok g priv, elektronik sigara pod vaporesso, e sigaranın elektronik sigara pro pod, vaporesso revenger elektronik sigara, elektronik sigara geek vape, pod kit, elektronik sigara joyotech ego aio, vaporesso renova zero pod, elektronik sigara joyetech ego aio, elektronik sigara smok g priv 2, justfog p16a, elektronik sigara 220w kit, kit aspire, elektronik sigaranın 2 pod mod, smok elektronik sigara, sigara aspire, joyotech ego aio, justfog p16, starter kit elektronik, kit elektronik sigara ve elektronik sigara jutfog p16a, vaporesso, joyotech ego aio elektronik sigara, sigara smok rpm, smok pozz x, 220w kit, smok rpm40 kit, vaporesso armour, saltica pod kit, alışveriş sepetiniz boş kalmasın. Sigara kullanıcıları Pod elektronik sigara, e sigara pod kitsigara ve sigara modeli hakkında danışmak için nasıl bir cihazdır bize danışabilirsiniz.

Elektronik sigara kullanmak için ve sigarayı bırakmak için tercih edilen pil ile çalışan yalnızca içerisine seçtiğiniz e-likiti eklemelisiniz.

Bu elektronik sigara rehberinde elektronik sigara hakkında dikkate almanız gereken her şeyi ve avantajlarını sizin için listeleyeceğiz.

İncele

Pod Mod Elektronik Sigara 151 Adet Ürün Var

sayfa başına
Gösterilen 101 - 151 ile 151 arasındaki ürünler
Gösterilen 101 - 151 ile 151 arasındaki ürünler